Criptomoneda 3CHEAPS Coin

Utilitatea criptomonedei

Având în vedere că tot mai mulți oameni au început să folosească criptomonedele, iar acestea au devenit populare în întreaga lume, m-am gândit să le folosesc pentru a oferi cashback utilizatorilor platformei 3CHEAPS. Astfel, atunci când utilizatorii fac cumpărături folosind platforma 3CHEAPS, ei vor primi o sumă de bani înapoi sub formă de criptomonede. Acest lucru le va oferi flexibilitate în ceea ce privește transferul sau schimbul cashback-ului în alte criptomonede sau monede fiduciare (fiat) și chiar oportunități suplimentare pentru a face economii sau investiții.

Implementarea

Pentru acest proiect, am ales să creez un nou token numit 3CHEAPS Coin folosind blockchain-ul Ethereum. Ethereum este una dintre cele mai vechi și stabile platforme de blockchain și spre deosebire de Bitcoin, suportă contracte smart, este folosită de Intel, Microsoft și JPMorgan și a trecut de la mecanismul de consens Proof of Work la Proof of Stake, ceea ce înseamnă că este mult mai eficientă din punct de vedere energetic.

Lansarea pe blockchain-ul de test

Majoritatea blockchain-urilor dispun de o rețea de testare, iar blockchain-ul ethereum dispune de 2 astfel de rețele, numite Sepolia și Goerli.
Am lansat noua criptomoneda 3CHEAPS Coin pe rețeaua Goerli, cu un număr maxim de 1 milion de tokenuri, divizabile până la 18 zecimale, iar totul a decurs conform planului și rezultatul poate fi văzut aici:

https://goerli.etherscan.io/token/0x45De9796Bfe46672Dfd2d39b8F78C9026539B343.

Posibilitatea schimbului de criptomonede

Următorul pas după crearea unei noi criptomonede este acela de a oferi deținătorilor ei posibilitatea de a schimba această criptomoneda cu altele. Din cauză că la început nimeni nu este interesat să cumpere noua criptomonedă, fondatorul(sau investitorii) sunt nevoiți să creeze un fond de lichiditate în care vor depune criptomonede populare care pot fi deja schimbate foarte ușor chiar și în monede fiduciare. Un schimb de criptomonede descentralizat care oferă posibilitatea de a crea un fond de lichiditate care poate schimba automat criptomonede este Uniswap și am creat un astfel de fond de lichiditate pentru noua criptomoneda 3CHEAPS Coin (în rețeaua de test Goerli) folosind ca și monedă de schimb criptomoneda Ether(ETH)

Concluzie

Criptomoneda 3CHEAPS Coin vine ca o soluție inovatoare pentru a oferi cashback utilizatorilor platformei 3CHEAPS, prin oferirea flexibilității în ceea ce privește transferul sau schimbul acestuia în alte criptomonede sau monede fiduciare. Lansarea criptomonedei pe blockchain-ul de test Goerli și crearea unui fond de lichiditate pe Uniswap s-au desfășurat așa cum am plănuit și mă aștept ca lansarea criptomonedei 3CHEAPS Coin să fie un succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *